Nike Huarache Type Team Red/Particle Grey

Quadrinhos Eróticos, Contos Eróticos


Nike Huarache Type Team Red/Particle Grey

Mensagempor lb67xfy7 » 14 Set 2020, 22:57

Imagem


Als onderdeel van Nike Schoenen Rood Wit -serie, die de nadruk legt op een prototype / gedeconstrueerde variatie van klassieke Nike-silhouetten, is de Nike Huarache nu opnieuw ontworpen. Met een helderwit bovenwerk dat is samengesteld uit nylon ripstop en synthetische materialen, wordt de basis mooi gecompenseerd door een gewatteerd blauw dat ook sterren op de kraag heeft geborduurd. Andere details zijn rode Swoosh-logo's op de voorvoet, handgeschreven "N.354" -logo op de hiel, gevolgd door een gestructureerde witte rubberen zool om het ontwerp af te maken.


Het schema, als het meest Nike Schoenen Heren Grijs kleurrijke tot nu toe van het paar, maakt spaarzaam gebruik van neutraal wit en zwart bovenop de gehele tussenzool en achteroverlays. Profielkooien, die ook dienst doen als oogsteunen, hebben een diepbruin ballistisch gaas, waarbij de onderliggende basis de voorkeur geeft aan het meer verzadigde oppervlak van een olijfgroene kleur. Ripstop-texturen, een vaak gebruikt materiaal voor BDU-broeken en -jassen, voegen een gerasterde textuur toe aan de voorvoet terwijl gewatteerde tongen en divergeren in zowel tonaliteit als gevoel. Branding is deze keer grotendeels minimaal gehouden: dunne lijn swoosh-hits zijn precies bij de teen te vinden, terwijl de met potlood geschreven "N.354" en bijbehorende iconografie plaatsvinden op de achterste helft.


Het Nieuwe Nike Schoenen 2020 ontwerp is passend in lijn met zijn voorgangers: verzadigde blauwtinten langs de tong accentueren de grotendeels witte basis van nylon ripstop en verschillende kunststoffen met denotatieve branding die de traditionele glans achterwege laten voor een van een meer penciled in variëteit. Buitenzolen behouden de losse gelijkenis van het originele silhouet, maar met extra vormen en sierlijke patronen, verdubbeld bovenop de mediale riemmodificaties en eerder genoemd om te creëren wat trouw blijft aan de overkoepelende thema's.


In lijn met Nike's nieuwste conceptgedreven Nike Huarache Type Team Red/Particle Grey heeft het sportkledingmerk een nieuw 'Pink Tint'-colorway-pakket uitgebracht met de AF1-Type en Drop-Type LX-silhouetten. De nieuwe collectie blijft een onderdeel van de archiefafdeling van Nike, waarbij elk silhouet lijkt op de prototypefase van verschillende sneakers. De nieuwe kleurstellingen zien een op zwart gebaseerd bovenwerk met verschillende roze tinten die verschillende details markeren, terwijl de AF1-Type overal antracietkleurige TPU-panelen heeft.


https://www.topsaleny.com/
lb67xfy7
 
Mensagens: 3
Registrado em: 14 Set 2020, 22:43

Voltar para Quadrinhos Eróticos - Contos Eróticos

Quem está online

Usuários navegando neste fórum: Nenhum usuário registrado e 4 visitantes


Busque com google search